Zpět do obchodu

Registrace

PIZZADILLA

Vážení zákazníci,

S radostí vám oznámujeme novou a vzrušující novinku z naší restaurace! Od tohoto víkendu jsme rádi, že vás můžeme informovat, že otevřeme i v neděli na oběd od 11:00 do 14:00. Je to vzrušující příležitost pro nás splnit vaše kulinařské potřeby i o víkendu.

Rádi bychom zdůraznili, že jsme nyní otevřeni 7 dní v týdnu na oběd, s cílem vám nabídnout lahodný gastronomický zážitek každý den. Nicméně, rádi bychom také upozornili na několik důležitých věcí. Jak již možná víte, jsme malá rodinná restaurace a já, Stefanochef, jsem jediným kuchařem. Věnuji se s vášní a oddaností přípravě vašich jídel a vždy se snažím nabídnout maximální kvalitu, chuť a rychlost.

Bohužel, kvůli omezeným zdrojům a nedostatku personálu nejsme schopni otevřít i večer. Omlouváme se za tuto omezení a doufáme, že pochopíte naši situaci. Naším hlavním cílem je soustředit se na poskytování stálého závazku během oběda. Neúnavně pracujeme na splnění vašich očekávání a snažíme se během tohoto období poskytovat to nejlepší.

Oceňujeme vaši neustálou podporu a žádáme vás, abyste pochopili naši situaci. Snažíme se udělat maximum pro nabízení toho nejlepšího během oběda a udržet autentickou a kvalitní kuchyni, která odráží naše odhodlání k vaší kulinařské spokojenosti.

Srdečně vás zveme, abyste se k nám připojili na oběd, jak během týdne, tak i v novém nedělním čase. Jsme si jisti, že budete spokojeni s našimi gastronomickými kreacemi.

Děkujeme vám za pochopení a ocenění. Těšíme se na setkání s vámi v naší restauraci a sdílení nezapomenutelného kulinářského zážitku.

S přátelským pozdravem,
StefanoChef

Tým Ristorante Toscana Veselí nad Moravou

 

 

 

Spojení dvou tradičních receptur (pizza + quesadilla) odlišných a vzdálených k vytvoření nového receptu, klasického příkladu fusion kuchyně: PIZZADILLA! absolutní novinka nejen pro Veselí nad Moravou, ale pro celou Českou republiku. Přinášíme vám novou metodu a použití stravitelného těsta naší pizzy, které je ručně vyváleno zkušenýma rukama našeho výrobce pizzy, je uzavřeno jako calzone, s několika doteky a některými profesionálními tajemstvími a je pečeno v troubě. při klasických teplotách výroba typického italského chleba . Poté se plní na způsob mexických quesadillas se spoustou sýra a mnoha dalšími ingrediencemi, které jsme pro VÁS vybrali a nakombinovali ....

 

Pizzadilla

Pizzadilla is a fusion recipe between Italian pizza and Mexican quesadilla. We open it by hand as normal pizza, and it is closed as an empty calzone. We cook this empty calzone as bread in our oven at 400 degrees Celsius, and then we fill it with many ingredients from all over the world. We have variety of ingredients for our client like mushrooms, gyros, bacon, Italian salami schiacciata, kebab chicken, pulled BBQ beef, fried pork, pork BBQ ribs, Italian "bombette pugliesi". Our Italian chef created 6 different recipes for Pizzadilla which are named as CHEEZY Pizzadilla, ITALIANA Pizzadilla, RIBS-ADILLA, MASOBABY pizzadilla, GIROGYROS Pizzadilla, PORKNITE PIzzadilla, and some specials. Online in our shop, If you like spicy flavors or not you can combine that with your mix. You can choose some ingredient you likened put in your mix. No limit! Just make your COMBO and get it and taste the delicacy of our "pizzadilla" - a NEW RECIPE made with love.

To make an authentic PIZZADILLA it's very important that the ingredients are fresh and the pizza dough is handmade and prepared with good quality flour. The dough is then stretched by hand and air-dried for at least 4 hours and then baked in a oven.

Pizzadilla is so cheesy and perfect in its taste when you eat it it make you feel happy and satisfied with its authentic aroma its tender juicy texture melts. TRY IT! TRY YOUR PIZZADILLA OR YOUR OWN PIZZADILLA COMBO! ORDER NOW AND ENJOY THE SPECIAL PIZZADILLAS!

Zpět do obchodu